fbpx
Сьогодні
09:43 17 Тра 2022

Біля Чорнобаївки українські захисники знищили ворожий склад пально-мастильних матеріалів, – ОК "Південь"

Фото: ОК "Південь"

На півдні країни українські бійці знищили ворожий склад пально-мастильних матеріалів, 29 загарбників, зенітно-ракетний комплекс та іншу російську техніку

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук ОК "Південь".

Як повідомили військові, вогнем реактивної артилерії знищено склад пально-мастильних матеріалів поблизу славнозвісної Чорнобаївки.

""Вгамовано" 29 рашистів, знищено зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10″, танк Т-72, та іншу броньовану техніку", зазначено у повідомленні.

Також у ОК "Південь" наголосили, що проукраїнські настрої на окупованих територіях Херсонщини і Миколаївщини залишаються високими.

"Місцеві продовжують відстоювати позицію та доводити, що Херсон – це Україна, а вони – українці.

Незважаючи на терор та заборони, звитяжні люди руйнують плани ворога завдяки своїм переконанням і стійкості позицій", підкреслили в командуванні.

На бойових позиціях вздовж лінії зіткнення продовжується ведення бойових дій. Противник активності не проявляє, однак здійснює ракетні атаки, зокрема, по Миколаївщині та Одещині.

Ракетний удар було нанесено по морській інфраструктурі Очакова.

Як повідомляла Рубрика, також центральний район Миколаєва обстріляно реактивними системами залпового вогню з використанням заборонених міжнародними конвенціями касетних боєприпасів, що мають невибіркову дію.

Як писала Рубрика, внаслідок ракетного удару по Одещині літаками стратегічної авіації уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано в тому числі і кілька сусідніх приватних будівель.

Намагаючись влучити в той самий міст через Дністровський лиман, використовуючи застарілі зразки озброєння, загарбники влучають у цивільні об'єкти. Внаслідок чого страждають мирні мешканці регіонів.

І в Миколаєві, і на Одещині є постраждалі, серед яких важко поранена 6-річна дитина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: