fbpx
Сьогодні
11:58 14 Тра 2022

У СБУ заявили про паніку серед призначених росією керівників Херсонщини: планують тікати до Криму

Колишні офіціантки і викидайла, призначені російськими окупантами "керівниками" на тимчасово окупованій Херсонщині, вже планують тікати до Криму

Про це інформує Служба безпеки України у Фейсбуці, пише Рубрика.

Так звані "керівники" Херсонської області розуміють, що через свій непрофесіоналізм ведуть регіон до гуманітарної кризи. Тому новопризначені "чиновники" уже зараз обмірковують план своєї втечі.

Про це свідчить нове перехоплення СБУ, на якому зафіксована розмова двох колаборантів.

З розмови зорозуміло, що найнагальніші питання – щодо ліків, пального, зарплат і пенсій, у гауляйтерів склалася ситуація, яку вони ємко описують словом "ж*па".

"Люди умирают, без медикаментов. Начинает расти социальное напряжение, уже начинают потихоньку русских ненавидеть.

…вот уже седьмой день нет гуманитарки… Сейчас мамашам выдают по 10 тысяч рублей. Переключились, короче, на мамаш… мне кажется что… им надо собрать паспортные данные и на этом все. А что там люди-ху*ди, – пох*шечки…

Если ничего не поменяется, в июне надо тикать… все, нах*й, будем в Крым тулить, с*ка… Мы с Каринкой на все лето едем в Крым. Где-то она официанткой, я где-то там барменом, официантом, или вышибалой, как я раньше был…", розповідає колаборант співрозмовнику.

"Планують, що після курортного сезону повернуться додому, щоб "перезимувати". Напевно, вони забули, що і Херсонщина, і Крим – це Україна. А за державну зраду і співпрацю з окупантами їм доведеться відповісти. СБУ про це потурбується!", зазначили у СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: