fbpx
Сьогодні
10:59 12 Тра 2022

Російські загарбники обстрілювали Донеччину касетними снарядами, на Херсонщині працювали ворожі "Гради", - ОВА

Фото: Сергій Гайдай / Telegram

Донбас та Херсонщину російсько-окупаційні війська продовжували обстрілювати всю минулу добу

Про це інформує Рубрика, посилаючись на зведенні ОВА станом на 8:00.

У більшості регіонів України ніч проти 12 травня минула відносно спокійно.

Чернігівщина

Уночі російські війська з літака двічі ракетами обстріляли місто Новгород-Сіверський. Поцілили у місцеву школу-інтернат і приватні будинки. На місці працюють рятувальники. Попередньо відомо про загиблих і поранених.

Полтавщина

Ввечері внаслідок ракетного удару з літака окупантів по території Полтавського району постраждала частина інфраструктурної будівлі в Карлівській громаді. Постраждалих немає, минулося без пожежі.

Дніпропетровщина

Ніч минула з тривогою. На ранок окупанти обстріляли Зеленодольську громаду. Влучили по двох населених пунктах. Унаслідок цього одна людина загинула, ще одна дістала поранення.

Харківщина

У Харкові за ніч обстрілів у місті не зафіксували. По області окупанти здійснили авіаналіт на село Новий Мерчик Богодухівського району.

Внаслідок цього одна людина отримала серйозні поранення та опіки. Є постраждалий внаслідок обстрілу Лозівського району. Всі спроби наступу росіян на Ізюмському напрямку безуспішні.

Луганщина

26 артилерійських обстрілів усієї території області. росіяни намагаються повністю взяти під контроль Рубіжне, перекрити трасу Лисичанськ-Бахмут та взяти Сєвєродонецьк — там було 9 обстрілів за добу. Тривають бої у Білогорівці. За добу пошкоджені 24 житлових будинки.

Донеччина

Тривають активні бойові дії вздовж всієї лінії фронту. Українські бійці відбили спроби окупантів прорватися в районі Торецької територіальної громади.

Вчора були обстріли касетними снарядами фенольного заводу у Нью-Йорку (Торецька громада) — дві людини поранені. Зранку був обстріл Світлодарська — влучання в багатоповерховий будинок, інформації про постраждалих наразі немає.

Вночі та зранку з боку окупантів були артилерійські обстріли Авдіївки та Очеретинської громади. Внаслідок цього сталося пошкодження та загоряння приватних будинків.

Херсонщина

Там лунали вибухи. Зокрема, обстріляні з "Градів" села Калинівської, Великоолександрівської громад, пошкоджені будинки.

Внаслідок обстрілів та вибухів в області тривають загоряння лісів. За попередньою інформацією, площа пожеж становить приблизно 8 сотень гектарів.

Миколаївщина

Був обстріл села Нововасилівка Шевченківської громади, внаслідок цього сталося загоряння житлового будинку. У Березнегуватській громаді ввечері були обстріли — частково пошкоджені житлові будинки, поранена одна жінка.

У Широківській громаді були обстріли після обіду та о четвертій ранку. Пошкоджень та потерпілих немає.

У Миколаєві обстрілу зазнала територія Балабанівського лісу. Також вранці надійшло повідомлення про обстріл у Корабельному районі міста — без жертв, пошкоджено побутовий газопровід.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: