fbpx
Сьогодні
11:58 11 Тра 2022

Я закликаю реалізувати процедуру “extraction” для українських військових: Морпіх "Азова" звернувся до всього світу

English version here

Фото: TELEGRAM "АЗОВА"

Якщо світова цивілізація ще має спільні духовні цінності та ідеали, то закликаю боротися за гарнізон Маріуполь

Про це написав командир 36-ої бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волина у Фейсбуці, інформує Рубрика.

Він зазначив, що саме морська піхота навчила по-справжньому любити Україну.

"Любити сміливо та відчайдушно, любити зі зброєю в руках та у хвилини найбільшої небезпеки, любити надійно, хоробро та безкомпромісно!

І поки б'ється моє серце, я відчуватиму чисту, безумовну та беззастережну любов до Батьківщини.

Бо в ній – любов сина до рідної матері, брата до сестри, любов батька до своєї дитини!" наголосив командир у повідомленні.

Він додав, що морська піхота – це його родина.

Це захисники України, які без вагань віддають свої життя за Батьківщину. Це побратими, що завжди ділять останнє порівну на всіх, готові підставити своє плече та простягнути руку допомоги!

Якщо світова цивілізація ще має спільні духовні цінності та ідеали, якщо люди здатні відчувати біль та страждання інших, якщо слова про допомогу змушують діяти, то я закликаю боротися за гарнізон Маріуполь!

Я закликаю весь світ, я закликаю кожного допомогти реалізувати процедуру "extraction" для українських військових!", резюмував морський піхотинець.

Як повідомляла Рубрика, у Нацгвардії заявили, що Україна продовжує роботу над процедурою "екстракшн" для захисників "Азовсталі".

Як зазначили у відомстві, також влада продовжує роботу з евакуації цивільних з території обложеної "Азовсталі" в Маріуполі.

"Президент України особисто, все керівництво держави докладають зусиль для пошуку можливостей для евакуації цивільних з "Азовсталі", написано в повідомленні.

"Увесь військовий гарнізон оборонців! Усі вони герої. Усі вони мають бути врятовані – і це одне із головних завдань, яке має бути вирішене, і не лише на полі бою, а й на міжнародному рівні!", підкреслили у Нацгвардії.

У відомстві наголосили, що українська влада також продовжує працювати над можливістю застосувати процедуру "екстракшн" щодо заблокованих на території заводу поранених, медиків і військових.

Для її реалізації планується залучити світову спільноту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: