fbpx
Сьогодні
14:02 11 Тра 2022

Призначена окупантами влада Херсонщини проситиме путіна включити область до складу росії без референдуму

Фото: WIKIMAPIA.ORG

Так звана влада Херсонської військово-цивільної адміністрації заявила, що проситиме президента росії путіна включити Херсонську область до складу РФ

Про це інформує російське пропагандистське видання РІА Новості з посиланням на колаборанта Кирила Стремоусова, пише УП.

"Місто Херсон – це росія, жодних ХНР (Херсонської народної республіки – ред.) на території Херсонської області створюватись не буде, референдумів не буде. Це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента російської федерації, та буде прохання включити область до складу повноцінного регіону РФ", зазначив колаборант.

Зі слів ставленика росії, Херсонська область планує до кінця року повністю перейти під законодавство росії.

А структура влади на Херсонщині буде нібито вибудовуватися за аналогією з російськими регіонами.

Стремоусов додав, що банк для введення рубля на Херсонщині запрацює до кінця травня, і в перспективі він буде інтегрований з російським Центробанком.

Також повідомляють, що російські окупанти під час нападу змогли "повністю відрізати Україну від Азовського моря", а також з'єднати території Херсонської та Запорізької областей із псевдореспублікою "ДНР".

Довідка.

Раніше розвідка США повідомляла, що росія спробує "приєднати" Донецьку та Луганську області до "середини травня", далі в планах окупантів анексія Херсонської області та створення "ХНР".

9 травня колаборант Володимир Сальдо заявив, що Херсонщину не планують об'єднувати з окупаційною адміністрацією Криму, але можуть внести у федеральне об'єднання.

28 квітня колаборант Кирило Стремоусов, призначений окупантами на посаду заступника голови Херсонської області, заявив, що жодних референдумів в області не планується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: