fbpx
Сьогодні
12:56 11 Тра 2022

Російська армія продовжує обстрілювати "Азовсталь" всім, чим може: літаки, артилерія, танки

Російські загарбники продожують здійснювати авіанальоти та бомбардувати комбінат "Азовсталь" у заблокованому Маріуполі

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм полку "Азов".

Як зазначили військові, за минулу добу зафіксовано 38 авіаударів, у тому числі 4 стратегічних бомбардування, по території заводу "Азовсталь", який обороняють захисники Маріуполя.

"Також не припиняє працювати ворожа артилерія, танки та інше.Противник не зупиняється в спробах захопити українську форфорцю та продовжує щоденно використовувати штурми для підтримки піхоти", наголосили в "Азові".

Як повідомляла Рубрика, командир 36-ої бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волина звернувся до всього світу реалізувати процедуру "extraction" для українських військових.

"Якщо світова цивілізація ще має спільні духовні цінності та ідеали, якщо люди здатні відчувати біль та страждання інших, якщо слова про допомогу змушують діяти, то я закликаю боротися за гарнізон Маріуполь!

Я закликаю весь світ, я закликаю кожного допомогти реалізувати процедуру "extraction" для українських військових!", резюмував морський піхотинець.

Як повідомляла Рубрика, у Нацгвардії заявили, що Україна продовжує роботу над процедурою "екстракшн" для захисників "Азовсталі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: