fbpx
Сьогодні
14:47 11 Тра 2022

На Київщині пересувні відділення Укрпошти безкоштовно роздаватимуть хліб у звільнених селах

На Київщині пересувні відділення Укрпошти, які працюють в нещодавно звільнених населених пунктах, роздаватимуть хліб мешканцям

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти, пише КВ.

Як зазначили у компанії, отримати хліб можна абсолютно безкоштовно.

Його надав столичний виробник "Київхліб", який з початку війни забезпечує своєю продукцією ЗСУ, підрозділи тероборони, волонтерські та громадські організації, благодійні фонди, медиків, а також українців, які через війну опинилися у скруті, додали у пресслужбі.

"З початку військової агресії російської федерації проти України компанія "Київхліб" допомагає безкоштовним хлібом всім, хто цього потребує. На даний час є віддалені села, куди важко дістатися волонтерам.

Тому започатковуємо гарну ініціативу разом з "Укрпоштою", для того щоб забезпечити людей свіжим хлібом – разом з пересувними відділеннями передаємо продукцію для адресного забезпечення малонаселених сіл хлібом," зазначив керівник "Київхліб" Ярослав Федоренко.

"Наші пересувні відділення доїжджають в кожне, навіть найменше село, де немає магазинів, але там живуть люди і про них потрібно дбати.

Вже було роздано першу партію – свіжий хліб отримали 560 людей. Крім того, в наших пересувних відділеннях можна купити крупи, консерви, печиво", повідомила директорка Київської філії Укрпошти Олеся Копчук.

Планується регулярна роздача хліба для пенсіонерів Бородянки, Іванкова, Ірпеня, Бучі та Гостомеля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: