fbpx
Сьогодні
12:40 09 Тра 2022

У Маріуполі параду немає, але окупанти намагаються створити картинку для росТБ, – радник мера

English version here

Російські загарбники розгорнули в заблокованому Маріуполі 300 метрів "георгіївської стрічки" та за допомогою "гастролерів" з окупованих територій намагаються створити картинку для російського ТБ.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

За даними Андрющенка, загарбники розтягнули 300 метрів смугастої ганчірки – тобто "георгіївської стрічки", забороненої в Україні, на одній з центральних вулиць майже знищеного обстрілами Маріуполя – проспекті Нахімова. І це все на тлі канонади з Азовсталі, де ворог поновив штурм українських захисників.

За даними місцевих жителів, для пронесення "колорадського простирадла" привезли людей/волонтерів з Новоазовська та Донецька. Переважно росіян. Вибірково залучили людей похилого віку з Маріуполя.

"Ажіотажу і радощів на вулиці по ходу колони особливо не помічено. Людей заманюють на площу через обіцянки польовой кухні та додаткових наборів їжі. Путлерюгенс на місці. Вічний вогонь з самої Москви – на місці. Окупанти на місці. Колаборанти на місці. Єдине кого немає – маріупольців. Щось якось зі святом пішло не так. Тому, що Маріуполь – це Україна, а не московія", – зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: