fbpx
Сьогодні
21:25 09 Тра 2022

"АТБ" стрімко відновлює діяльність: планує 7 нових магазинів на заході України та новий роподільчий центр у Київській області

Мережа супермаркетів "АТБ" планує відкрити сім нових магазинів на заході України, запустити новий розподільний центр площею 14 тис. кв. м на Київщині, повідомила пресслужба компанії.

Відкриття нових магазинів заплановано у Львові, Ужгороді, Чернівцях. У найближчих планах "АТБ" також поновлення роботи понад 50 магазинів у Києві та Київській, Чернігівській області.

Наразі працює близько 1 тис. магазинів "АТБ" по всій Україні та вісім розподільчих центрів, йдеться в повідомленні. Крім того, компанія запустила два нових склади, які забезпечують логістику у центральних, північних і західних регіонах.

Мережа також запустила два нові магазини у Львівській області – у містах Буськ та Золочів.

За даними АТБ, компанія створила близько тисячі робочих місць, а також відновила близько 4 тис. трудових договорів. Загалом на підприємства корпорації працюють уже понад 60 тис. українців.

Загальний обсяг гуманітарної допомоги від мережі з початку війни становить близько 200 млн грн.

Корпорація "АТБ" – об'єднання великих українських підприємств, які здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу як роздрібна торгівля, управління активами, виробництво та продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку. На підприємствах корпорації працює понад 70 тис. працівників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: