fbpx
Сьогодні
16:48 08 Тра 2022

Трюдо приїхав до Ірпеня: фото

English version here

Фото: facebook.com/markushinoleksa

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо приїхав до України з робочим візитом. Зокрема він відвідав зруйнований рашистами Ірпінь.

Про це повідомляє мер міста Олександр Маркушин.

Він пише, що Трюдо був шокований побаченим. Адже побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об'єкти, а домівки ірпінчан.

трюдо ірпінь

Фото: facebook.com/markushinoleksa

"Щойно мав честь говорити із Прем'єр-міністром Канади Justin Trudeau. Він приїхав в Ірпінь, щоб на власні очі побачити все те жахіття, яке вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, був шокований. Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об'єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє.

трюдо ірпінь

Фото: facebook.com/markushinoleksa

Щиро дякую пану Трюдо за ту підтримку, яку сьогодні надає Канада Україні. Віримо у подальшу співпрацю наших країн і щодо відбудови українських міст після нашої перемоги. Сподіваюся на підтримку пана Джастіна Трюдо в організації зусиль української діаспори в Канаді щодо відбудови об'єктів інфраструктури в Ірпені. З відповідними офіційними листами Ірпінь звернеться вже найближчим часом", – наголосив Маркушин.

Як повідомляла Рубрика, до Львова приїздили актори Лієв Шрайбер та Анджеліна Джолі.

Їм довелося спускатися у сховища під час повітряних тривог.

"Коли я кілька днів тому була у Львові, мені показали "особливий камінчик", знайдений маленькою дівчинкою.

Маленька дівчинка, яка знайшла його, не зрозуміла, що камінчик, із яким вона гралася, насправді був уламком шрапнелі від бомби.

Він лежить на твоїй долоні, зазубрений і важчий, ніж можна було очікувати. Його блиск та незвичайний вигляд, мабуть, привернули увагу дитини", написала Анджеліна.

Також, 8 травня до Києва приїхав ірландський музикант Боно з U2 та виступив перед мешканцями в метро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: