fbpx
Сьогодні
22:27 07 Тра 2022

Зеленський: Лише ЗСУ та опір нашого народу можуть зупинити цю нелюдську навалу

Фото ОПУ

Президента Україн Володимир Зеленський заявив, що лише ЗСУ та опір нашого народу можуть зупинити цю нелюдську навалу.

Про це йдеться в його зверненні за підсумками 73-го дня війни.

«Минулої ночі російська армія витратила ракету, щоб знищити музей Григорія Сковороди у Харківській області. Ракету… Щоб знищити музей. Кожного дня цієї війни російська армія робить таке, що слів немає. Але кожного наступного дня вона робить щось таке, що відчуваєш це по-новому. Сьогодні ж загарбники завдали ракетного удару по Одесі. По місту, в якому майже кожна вулиця має щось памʼятне, щось історичне. Але для російської армії й це не має значення. Їм би тільки вбивати й руйнувати. Одеса? Харківщина? Донбас? Їм однаково. Лише Збройні Сили України та опір нашого народу можуть зупинити цю нелюдську навалу. Це варварство, яке має ракети, але не має нічого з того, що робить людей людьми», – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, мешканці Одеси знову повідомляють про вибухи та дим над містом.

За даними Генштабу, російські загарбники продовжують наносити ракетні удари по областям України, а також наносять вогневе ураження із застосуванням артилерії по позиціям наших військ.

Як повідомляла Рубрика,  3 травня ввечері російські війська вдарили по шести станціях в центрі та на заході України.

Залізничну підстанцію було пошкоджено ударом у Львові та Воловці, два влучання було у Кам'янському Дніпропетровської області, дві ракети влучили по залізничній інфраструктурі Кіровоградщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: