fbpx
Сьогодні
20:55 07 Тра 2022

Наєв: Я впевнений у кожному – від солдата до генерала

Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв з робочою поїздкою відвідав підрозділи, що боронять позиції на території Луганської та Донецької областей.

Противник щодня намагається штурмувати наші оборонні рубежі батальйонними тактичними групами. Свій наступ ворог підтримує авіаційними та ракетними ударами, вогнем реактивних систем залпового вогню, артилерійським вогнем усіх калібрів та мінометами, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Також командувач сил оборони відзначив героїзм та професіоналізм українських воїнів.

"Під час перебування у районах Донецької та Луганської областей переконався у чисельних подвигах наших військовослужбовців. Їх ратна служба дуже важка та пов'язана з прямою небезпекою для власного життя і здоров'я. Але я впевнений у кожному – від солдата до генерала, які на своєму місці виконують завдання щодо стримування ворожої агресії", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

При цьому, командувач чітко зазначив, що герої – це ті, хто щодня відбиває та стримує наступ. Це наші солдати, сержанти, командири взводів, рот, батальйонів та бригад.

"Відповідна робота щодо посилення кожного угруповання на загрозливих напрямках триває щодня. Обстановка є складною, але контролюється Збройними Силами України. Ми виконуємо те, що належить", – підсумував генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: