fbpx
Сьогодні
19:04 06 Тра 2022

Олександр Усик заснував благодійний фонд для допомоги Україні

English version here

Usyk Foundation – неприбуткова організація, заснована Олександром Усиком. Фонд допомагатиме українцям, що постраждали від російського вторгнення, шляхом забезпечення їхніх базових потреб.  

24 лютого росія розпочала повномасштабну війну в Україні. За даними ООН, понад 10 мільйонів людей були змушені покинути свої домівки, тисячі було вбито – точну кількість наразі неможливо встановити.  За даними Інституту KSE, лише за перші три тижні бойових дій в Україні було зруйновано або пошкоджено понад 124 дитсадки, 39 лікарень, 1600 житлових будинків та десятки мостів. І ці цифри продовжують зростати.

Український олімпійський чемпіон та абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик та його команда не могли залишитися осторонь у такий складний для батьківщини та народу час. Вони створили Usyk Foundation, щоб залучити фінансову підтримку з боку міжнародної спільноти – небайдужих людей, які хочуть зробити свій внесок у настання миру. Безпосередню реалізацію деяких проєктів в Україні забезпечить BGV Charity Fund, партнер фонду Олександра Усика.

Олександр Усик заснував благодійний фонд для допомоги Україні

«Допомогти своїй країні та її народу перемогти у цій жахливій війні, розпочатій російською федерацією, стало метою всього українського народу. Я звертаюся до світової спільноти, моїх колег зі сфери боксу та свідомих людей, що знають про страшні злочини, які прямо зараз вчиняє росія проти невинних людей. Нам потрібна ваша допомога та підтримка. Українці вже мають силу єдності, здатну перемогти будь-яке зло. Тепер настав час об'єднати зусилля всього світу. Будь-який внесок має значення, адже він наближає нас до перемоги та мирного життя в Україні, в Європі. 

Я вірю, що добро, яке людина чинить, завжди повертається до неї. Тож биймося на боці світла, на боці України!», – говорить Олександр Усик, засновник Usyk Foundation.

Головним напрямом роботи фонду є допомога цивільному населенню. Основна мета – забезпечити базові потреби людей, що постраждали від війни. Гуманітарна допомога доставлятиметься до органів місцевого самоврядування, медичних установ та гуманітарних штабів по всій Україні. Станом на 6 травня 2022 року фонд вже надав гуманітарну допомогу селищу міського типу Усть-Чорна Тячівського району Закарпатської області України. 

Будь-хто, хто потребує допомоги, має заповнити цю форму та надати деталі. Підтримати благодійні проєкти можуть як окремі фізичні особи, так і компанії. Для тих, хто бажає підтримати фонд з-за кордону, доступні рахунки в міжнародній валюті. Більше деталей, а також контактну інформацію для пожертв можна знайти на офіційному сайті Usyk Foundation. 

Реалізація кожного благодійного проєкту в рамках діяльності Usyk Foundation складається з чотирьох етапів:

  1. Загальний збір коштів.
  2. Закупівля та доставка допомоги в Україну з-за кордону.
  3. Доставка допомоги підопічним Фонду – органам місцевого самоврядування, медичним установам чи гуманітарним штабам.
  4. Звітування.

Новини про реалізовані ініціативи фонду будуть регулярно публікуватися за цим посиланням.

Бийся на боці світла! Слава Україні!

Про Usyk Foundation

Usyk Foundation – неприбуткова організація, заснована Олександром Усиком, українським олімпійським чемпіоном та абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. Фонд має на меті допомогти українцям, що постраждали від російського вторгнення в Україну.

Фонд реалізовуватиме низку гуманітарних проєктів в Україні, мобілізуючи фінансову допомогу з боку міжнародної спільноти, а також залучатиме лідерів громадської думки по всьому світу до боротьби на інформаційному фронті.

Партнером Usyk Foundation є благодійний фонд Геннадія Буткевича BGV Charity Fund. Фонд виступає співініціатором та координатором, забезпечуючи безпосередню реалізацію деяких благодійних проєктів в Україні.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: