fbpx
Сьогодні
20:07 06 Тра 2022

Rozetka відкрила магазини в Бучі та Ірпені

Найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka відновлює роботу магазинів і точок видачі товарів на деокупованій Київщині. 

6 травня Rozetka відкрила магазин у Бучі, він став другим магазином на деокупованих територіях після Ірпеня.

Найближчим часом на вітринах з'являться товари для нагальних потреб: їжа, медикаменти, дитячі та зоотовари, косметичні та гігієнічні засоби тощо. 

«Для нас відкриття в Бучі та Ірпені — символ великого бажання українців відроджувати життя, — розповідає Владислав Чечоткін, співзасновник Rozetka. — Наші магазини були розграбовані російськими військовими, в деяких вони буквально жили. На що перетворилися ці приміщення, складно описати. Але ми все відновимо і зробимо ще краще. Хочу подякувати нашим клієнтам, які чекали цих відкриттів. В Ірпені, де ми відкрилися тиждень тому, трапилася дуже щемка історія. Прийшов наш постійний клієнт і сказав: "Я бачив, як росіяни тут усе грабували, потім залишили на вулиці генератор, а на ньому сріблясті куртки. Я швидко вибіг, забрав, сховав у себе. І от вам на відкриття приніс. Дякую, що ви повернулися". Я дивлюсь на ці дві сріблясті куртки, спецодяг для розвантаження авто взимку, дивлюсь на цей генератор і уявляю, як цей чоловік ризикував життям, щоб врятувати наш товар, і думаю, що поки у нас такі неймовірні люди, ніхто й ніколи не зможе нас перемогти». 

Станом на початок травня Rozetka відновила роботу 180 точок видачі товарів у 55 українських містах. До звичного режиму роботи повернулася значна частина точок онлайн-ритейлеру в центрі, на півночі та на сході України. Зокрема, у Києві, Чернігові, Черкасах, Миколаєві, Сумах, Дніпрі, Запоріжжі, Кременчуці, Кривому Розі. Стабільно працюють усі точки у західних регіонах: Львові, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернівцях, Володимир-Волинському та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: