fbpx
Сьогодні
15:58 06 Тра 2022

На Харківщині СБУ взяла в полон 11 ворожих снайперів

Служба безпеки України повідомляє, що взяла в полон 11 ворожих снайперів у результаті спецоперації на Харківщині.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко

"У Харківській області в ході спецоперації СБУ було взято в полон 11 російських снайперів. Затримані входили до складу так званого "115 полку ДНР", який обстрілював українські позиції", – зазначив він.

Щодо інших викриттів СБУ речник спецслужби розповів таке:

У Хмельницькій області військова контррозвідка СБУ знешкодила ворожу ДРГ, яка планувала диверсії в регіоні. До складу групи входило троє осіб, які були на зв'язку зі своїми російськими кураторами.

Учасники ДРГ також здійснювали відеофіксацію ракетних ударів окупантів по стратегічно важливим об'єктам.

У Житомирській області було затримано посадовця одного з оборонних об'єктів нашої держави, який збирав для ворога розвіддані щодо кількості та боєготовності літаків Збройних сил України.

У Сумській області на співпраці з ворогом викрито голову однієї з міських рад, його заступника та місцевого депутата. Під час тимчасової окупації частини Конотопського району ці особи здійснювали матеріально-технічне забезпечення загарбників.

На Київщині спецслужба встановила місцезнаходження та затримала ще двох колаборантів. За даними слідства, вони сприяли "розквартируванню" агресорів і допомагали їм орієнтуватися на місцевості Бучанського району. А крім того – брали участь у мародерстві та викраденні українських патріотів.

За даними речника, від початку повномасштабної війни СБУ ліквідувала понад 140 ворожих ДРГ і викрила 4 тисячі колаборантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: