fbpx
Сьогодні
13:44 05 Тра 2022

Російські окупанти провели обшуки у голови Чорнобаївки: він у важкому стані потрапив до лікарні

Фото: Чорнобаївська сільська рада

У Херсонській області Чорнобаївський сільський голова Ігор Дудар після обшуків російськими військовими потрапив до лікарні у важкому стані

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук Чорнобаївської сільради.

У правлінні зазначили, що заступник голови Євгеній Родіонов зник.

"2 травня о 7 годині озброєними військовими було захоплено приміщення Чорнобаївської сільської ради.

Зірвано Державний Прапор України, зламано замки у службових кабінетах та сейфах, проведено обшук, працівників не допущено до робочих місць, вивішено російський прапор.

Того ж дня, після допиту, з приміщення сільської ради викрадено заступника сільського голови Родіонова Євгенія Олександровича. Інформація про місце його перебування наразі відсутня.

Також за місцем проживання сільського голови Дударя Ігоря Михайловича військовими проведено обшук із пошкодженням майна.

З 2 травня сільський голова перебуває у тяжкому стані в лікарні, а за самою лікарнею ведеться нагляд російськими солдатами", написано у повідомленні.

Чорнобаївська сільрада також пояснила, що раніше не могла висвітлити достовірну інформацію про ці події через відсутність на території громади мобільного зв'язку та Інтернету з 30 квітня до 4 травня.

У сільраді наголосили, що її працівники залишаються вірними присязі посадової особи місцевого самоврядування і продовжують вірно служити громаді та народові України.

Дружина заступника голови сільради Чорнобаївки Інна Родіонова 3 травня повідомила у Facebook про викрадення свого чоловіка.

4 травня у коментарях написала, що Євгенія Родіонова "ще не відпустили, перебуває в полоні".

Нагадаємо, що Чорнобаївка – прокляте місце для окупантів. В аеропорту наші військові постійно розбивають ворожу техніку.

Раніше там було знищено командувача восьмої загальновійськової армії Південного воєнного округу Російської Федерації.

2 травня Збройні сили України знову завдали удару по позиціях російських окупантів на аеродромі в Чорнобаївці під Херсоном.

На цьому місці загарбників розбили вже у 18-е.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: