fbpx
Сьогодні
16:41 05 Тра 2022

Підрозділи, які підпорядковуються Кадирову, щодня несуть великі втрати на війні, але це приховують, – росЗМІ

Російські журналісти твердять, що підрозділи, які підпорядковуються главі Чечні Рамзану Кадирову, щодня зазнають великих втрат загиблими і пораненими, але це добре приховується через PR-технології.

Про це повідомляють журналісти російського видання "Важные истории", посилаючись на джерела у владі Чечні та родичів загиблих.

Справжні втрати російських військ на війні проти України ретельно приховуються владою, зокрема і силовиками Кадирова.

"Офіційно відомо про 13 чеченців, які загинули в Україні, – це одна з найнижчих цифр у російських регіонах. Але, за інформацією джерела в МОЗ Чечні, втрати серед дійових жителів Чечні порівняні з Дагестаном. На сьогодні підтверджено 123 смерті дагестанських військовослужбовців та росгвардійців. Для Чечні, чиє населення вдвічі-втричі менше, ніж у Дагестані, це величезна цифра", – йдеться у матеріалі.

Джерело журналістів видання, яке бере участь у тіл загиблих чеченців із України додому, підтверджує, що підрозділи із Чечні зазнають великих втрат вбитими і пораненими щодня.

Водночас "кадировські" війська в Україні створюють в соціальних мережах та російській пропаганді образ чи не найбільш успішних формувань. Над цим особисто працює депутат Держдуми РФ Адам Делімханов

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: