fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:21 04 Тра 2022

Як безпечно обмінювати криптовалюти під час воєнного стану

Ні для кого не секрет, що в Україні є безліч обмінників криптовалют онлайн та офлайн. Проте з моменту оголошення військового становища багато з їхніх співробітників переїхали до інших країн, а деякі зіткнулися з труднощами: призупинені партнерські програми, нестабільність роботи платіжних провайдерів, дефіцит кадрів, невизначеність поточного курсу гривні. Але фахівці криптообмінника Crybex запевняють, що вони оперативно налагодили безперебійну роботу після вторгнення, та розповідають, як безпечно купувати та продавати криптовалюти навіть під час війни.

Як купити криптовалюту

Як в Україні, так і в будь-якій країні світу, щоб купити крипту, потрібно мати тільки смартфон з доступом в інтернет та банківську картку, якщо хочете купити біткоїн через Приват24 — https://crybex.com/exchange-p24uah-to-btc/ . Crybex працює з картками різних банків та має довгий перелік доступних криптовалют. Все, що потрібно для покупки криптовалют онлайн – оформити заявку, ретельно перевірити введені дані і оплатити покупку. Монети надійдуть на вашу адресу відразу ж після надходження гривневих коштів на рахунок обмінника.

Щоб купити криптовалюту за готівку, уточніть у менеджерів, чи є можливість прийому готівки в необхідному місті, оформіть заявку на сайті та дотримуйтесь подальших інструкцій з оплати.

Як продати криптовалюту

Продати крипту також можна як онлайн з виведенням на банківську картку або офлайн в обмін на готівку, наприклад, перевести біткоїн у гривні – https://crybex.com/exchange-btc-to-cashuah/. Щоб продати онлайн криптовалюту, оформіть заявку на сайті та відправте монети на запропонований при оформленні заявки криптогаманець обмінника. Щойно буде отримано необхідну кількість підтверджень транзакції, кошти у гривні будуть надіслані на вашу банківську картку. Щоб отримати готівку в обмін на крипту, спочатку уточніть у менеджера можливість видачі готівки у вашому місті та потім оформіть заявку і сплатіть її, відправивши монети на адресу криптообмінника. Далі ви отримаєте інструкцію про те, як отримати виплату готівки.

Що важливо

Не забувайте про принципи безпеки та конфіденційності, адже гроші люблять тишу. Оформляючи угоду з криптовалютами, не лінуйтесь двічі перевіряти введені дані та реквізити, оскільки транзакції в криптовалютах є незворотними. Якщо в процесі оформлення заявки у вас виникають додаткові питання, зверніться до менеджерів служби підтримки. Слідкуйте за новинами та приймайте зважені рішення.

Crybex – криптовалюти доступні кожному!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: