fbpx
Сьогодні
14:31 03 Тра 2022

У Маріуполі російські війська розпочали штурм заводу "Азовсталь"

English version here

Фото:Телеграм "Азова"

У заблокованому Маріуполі російські загарбники розпочали штурм заводу "Азовсталь", який боронять українські Сили оборони

Про це інформує заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар ("Калина") у коментарі УП.

Зі слів Паламара, окупанти просто зараз намагаються прорватися на територію заводу. Перед штурмом російська авіація бомбила комбінат.

"Цілу ніч нас бомбардували авіабомбами, загинуло двоє цивільних жінок, а зараз відбувається штурм Азовсталі", зазначив заступник командира.

Захисники Маріуполя також передали УП дослівно таке: "ми знаємо, що президенту доповідають про ситуацію в Маріуполі і він тримає руку на пульсі. Тому ми чекаємо від нього різких дій, оскільки ситуація дуже складна".

Нагадаємо, що після часткової евакуації цивільних з території "Азовсталі" російські окупанти 2 травня обстрілювали територію заводу "Азовсталь".

Там переховуються цивільні та українські захисники.

Виникла сильна пожежа, яку було видно з усіх районів міста.

Як повідомили у Міноборони, Маріуполь переважно перебуває під контролем військ РФ. Ситуація вкрай важка.

"Переважно місто перебуває під контролем збройних сил РФ, там російські війська вчиняють злочини, намагаються проводити заходи щодо фільтрації населення. Ми маємо відомості про те, що населення примусово вивозиться на територію РФ. Така зараз ситуація", – наголосив Мотузяник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: