fbpx
Сьогодні
07:49 03 Тра 2022

Південь: Захисники зірвали спробу ДРГ захопити пост українських військових та знищили 122 окупанта

English version here

Фото Reuters

Захисники південних рубежів України знищили 122 загарбники за минулу добу і зірвану спробу диверсійно-розвідувальної групи захопити спостережний пост українських військових

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук пресслужби ОК "Південь".

Як зазначили військові, протягом доби, ворог, закріпившись на оборонних позиціях, активних дій на Херсонщині й Миколаївщині не вів.

"Однак, Миколаїв і наближені райони були обстріляні реактивними системами залпового вогню. Знов ворог гатив по об'єктах промисловості. На щастя, без жертв.

На Херсонщині спроба ворожої диверсійно-розвідувальної групи захопити наш спостережний пост була подавлена мінометним вогнем і зірвана.

Натомість нашими ракетно-артилерійськими підрозділами було влучно виконано понад сотню вогневих завдань.

Як наслідок, загальні втрати ворога за добу складають 122 рашисти", написано у повідомленні.

ОК "Південь" повідомляє, що до підбитих на світанку двох десантно-штурмових катерів, додано ще кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки й ударний безпілотник-розвідник типу "Форпост", який намагався з моря зайти на Одесу.

"Влучною роботою протиповітряної оборони він знищений", підкреслено в повідомленні.

Військові наголосили, що ворог продовжив руйнування мосту через Дністровський лиман, влучивши крилатими ракетами "Яхонт".

А з окупованого Криму ракетою "Онікс", випущеною з комплексу "Бастіон", зруйнував житловий будинок в самій Одесі. 15-річна дитина загинула, ще одну неповнолітню із пораненням доставили в лікарню, додали у ОК "Південь".

"Подовжена комендантська година в Одесі триває. Завдяки вжитим заходам, в тому числі й ефективній контрдиверсійній роботі 8 річниця трагічних подій 2 травня 2014 року минулась без провокацій та грубих порушень громадського порядку", – повідомляють військові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: