fbpx
Сьогодні
10:34 02 Тра 2022

Зеленський сказав, чому росіяни ненавидять Україну

Фото ОПУ

росіяни не готові вийти за межі того інформаційного простору, яке створила для них держава.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю проєкту 60 Мinutes австралійського телеканалу Nine Network.

"Суспільство їх, яке завжди було сусідами з Україною, воно попало в цей інформаційний простір, і вони нас ненавидять через те, що їм по телевізору кажуть, що нас є за що ненавидіти, що ми якісь радикальні люди, над кимось знущаємось, і ми воюємо. Вони навіть не зрозуміли, що вони повірили, що ми з ними воюємо. Вони навіть не вийшли на вулицю, і не подивились, чи їздять у них там танки, як у нас по вулиці. Ні, там нічого немає, немає пострілів, танків, їх не підриває. Нічого такого не було, вони прийшли на нашу землю. Але вони не готові навіть подивитися, що на вулицях, в дзеркало подивитись, зрозуміти, хто вони. Просто вийти за межі цього інформаційного простору. Подивитись правді в очі. Читати щось окрім російського. Будь-які інтернет-видання будь-якої країни світу", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що світ не проти всіх людей в росії, просто світ вже не сприймає політику путіна, не сприймає диктатуру, бо вже давно пройшов все це.

"Вони (росіяни – ред.) зробили цей світ, в якому їм комфортно, і в ньому вони вбивають нас. І нікого не приймають, якщо у когось інша думка. Тобто це вбивство іншої думки", – додав Президент.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: