fbpx
Сьогодні
17:08 02 Тра 2022

У Бородянці врятували кота, який застряг на 7 поверсі зруйнованого будинку: фото, відео

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

Працівники ДСНС змогли врятувати покинутого котика в деокупованій Бородянці, який застряг у зруйнованому будинку. Тварину успішно врятували з-під завалів українські рятувальники.

Про це повідомляє ДСНС.

В одному з будинків, які зруйнували російські окупанти в Бородянці, виявили котика, який застряг між понищеними поверхами. Руду тваринку врятували надзвичайники за допомоги "ЗооПатруля" – організації, яка зараз опікується та допомагає тваринам, які стали жертвами війни.

порятунок кота

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

Невідомо, скільки часу кіт пробув у зруйнованій квартирі та яка доля його власників. Проте тваринку вдалося врятувати турботливим працівникам ДСНС та небайдужим людям.

"Бути орком = покинути своїх вбитих бурятів гнити в українській землі, бо руки зайняті поцупленою пральною машинкою. Бути українцем = побачити у вщент зруйнованому будинку самотнього кота і бити на сполох. Організувати рятувальну операцію з визволення нещасної тварини і не здатися", – написали в ДСНС.

порятунок кота

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

У відомстві розповіли, що для порятунку рудохвостого довелося приганяти автодрабину з іншого міста – без неї рятувальники не змогли б зняти тваринку та перенести її в безпеку. Кіт сидів поблизу обвалу на 7 поверсі багатоквартирного будинку в Бородянці.

В ДСНС зазначили, що українці – це люди, які відчувають відповідальність за тих, кому важко, тому допомагають і рятують усіх, хто цього потребує.

порятунок кота

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

"Бути українцями = бути людьми і відчувати відповідальність за тих, кому важко. Допомагати. Рятувати. Воювати. Перемагати". – підсумували в ДСНС.

Рятувальники подякували організації "ЗооПатруль" та небайдужим українцям, які долучилися до незвичної рятувальної операції маленького життя.

порятунок кота

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

"Кажуть, що руді приносять удачу. Тож нехай вона супроводжує кожне добре серце, яке долучилося до цієї неймовірної рятувальної операції!" – написали у відомстві.

Надзвичайники також опублікували відео порятунку пухнастого муркотуна. За допомогою пожежної машини та людської турботи котик опинився в безпеці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: