fbpx
Сьогодні
15:12 01 Тра 2022

Кількість людей, що повернулися з Європи до України за минулу добу є максимальною з початку війни, - Держприкордонслужба

Фото: З відкритих джерел

Кількість людей, що в'їхали в Україну через її західний кордон, 30 квітня зросла до майже 40 тисяч

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Фейсбук Держприкордонслужби.

Як зазначили прикордонники, це є максимальним значенням з початку війни.

"Кількість тих, хто прослідував на в'їзд, зросла з понад 35 тисяч днем раніше до майже 40 тисяч (з них українців – 36 тисяч), написано у повідомленні.

Також у прикордонслужбі наголосили, що в останній день квітня було зафіксовано рекордне з початку війни число транспортних засобів, що пройшли через кордон – 19 тисяч.

Це може бути пов'язано з закінченням терміну пільгового ввезення в Україну автомобілів у зв'язку з внесеним до Верховної Ради відповідним законом.

Потік на виїзд 30 квітня залишився на рівні попереднього дня – 38 тисяч, ставши меншим за потік на в'їзд вперше з 24 квітня.

Відомство уточнило, що за минулу добу кількість оформлених транспортних засобів з гуманітарними вантажами зросла до 380 з 250 напередодні.

Держприкордонслужба нагадала, що, за інформацією словацької сторони, з 2 травня пункт пропуску "Велке Слеменце" (з української сторони – "Малі Селменці") функціонуватиме з 09:00 до 21:00 (за київським часом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: