fbpx
Сьогодні
12:50 30 Кві 2022

Незважаючи на складну економічну ситуацію, українці на Rozetka найчастіше шукають товари для ЗСУ

У топі запитів бронежилети, військова форма, тактичні рукавиці та окуляри. Наразі партнери онлайн-ритейлера по маркетплейсу працюють над тим, щоб ці позиції були представлені в асортименті. 

Найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka оприлюднив список товарів, які найчастіше купують українці станом на квітень.

З кінця березня на rozetka.com.ua зросли продажі в категоріях побутової хімії та косметики. Абсолютні рекордсмени продажів в категорії побутової техніки — електрочайники та пилососи.

«Люди намагаються повернути собі хоча б частину свого звичного життя, — говорить Владислав Чечоткін, співзасновник Rozetka. — Ті, хто повертаються додому, насамперед піклуються про чистоту житла. Але найкраще силу та характер українців описує найпопулярніший запит: попри те, що в дуже багатьох скрутне фінансове становище, у пошуковому топі все одно бронежилети, форма, генератори — усе, що може знадобитися армії та ТРО.  Ми дуже вдячні нашим партнерам по маркетплейсу, крутим українським підприємцям, які роблять все, щоб такі позиції з'явилися на Rozetka найближчим часом». 

Попит на Rozetka також мають: 

  • дитяче харчування та підгузки;
  • корм для котів і собак;
  • харчові продукти;
  • алкоголь, стіки, звичайні та електронні цигарки;
  • спортивний одяг і взуття;
  • мобільні телефони, повербанки, ноутбуки та планшети.

Rozetka

Найбільший онлайн-ритейлер в України продовжує роботу в умовах воєнного стану. Станом на квітень Rozetka відновила роботу 141 точки видачі товарів у 52 українських містах: Києві, Харкові, Миколаєві, Чернігові, Сумах та інших. Кур'єрська доставка працює в Києві та в 100 населених пунктах Київщини, а також у Львові, Одесі та Дніпрі. Окрім точок видачі, отримати товар можна у відділеннях «Нової Пошти» та «Укрпошти». Доступна оплата готівкою та банківською карткою.

Найближчим часом компанія планує розширити способи доставки замовлень, збільшити покриття власної кур'єрської доставки та кількість відчинених точок видачі товарів, а також відновити послугу кредитування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: