fbpx
Сьогодні
16:06 29 Кві 2022

"АТБ" відновлює роботу у Бучі й Ірпені

Фото: facebook.com/ATB.Market.tm

Магазини торговельної мережі «АТБ» відновлюють роботу в найбільш постраждалих від російських загарбників приміських київських населених пунктах Буча й Ірпінь.

Про це повідомили в пресслужбі корпорації АТБ.

Як зазначається в повідомленні, найбільший національний ритейлер, магазини та логістичні бази якого також постраждали через обстріли та мародерство російських загарбників, допомагає людям повернутися до мирного життя на безпечних територіях.

Сьогодні, 29 квітня, відновили роботу два магазини мережі в Ірпені на вул. Соборній, 25 і вул. Центральній, 15а, а в Бучі — на вул. Енергетиків, 6.

«Приміщення магазинів були частково пошкоджені під час боїв на цих територіях. Як тільки окупанти покинули ці населені пункти, компанія «АТБ» доклала всіх зусиль, щоб у найкоротший строк усунути всі пошкодження та підготувати магазини до роботи», — розповіли в «АТБ».

За час окупації цих передмість української столиці товарні запаси магазинів "АТБ" були розкрадені мародерами та російськими солдатами. Персонал місцевих магазинів кілька днів, як і жителі міста, був заблокований в окупації, поки більшість мешканців покинула небезпечні населені пункти. Зараз місцева влада Бучі й Ірпеня проводить відбудовні роботи вулиць – потроху в ці міста повертається життя, оживає інфраструктура, додали в корпорації.

Як відомо, з перших днів війни передмістя української столиці Буча й Ірпінь взяли на себе найжорстокіші удари російських загарбників. Тут була зруйнована, розграбована та знищена цивільна інфраструктура, у тому числі продуктові магазини локальних і мережних ритейлерів, серед яких і «АТБ».

За даними пресслужби, з урахуванням магазинів, що відкриваються в Ірпені, Бучі й інших населених пунктах столичного регіону, мережа «АТБ» уже відновила діяльність близько 50 своїх магазинів на мирних українських територіях, звідки українські воїни вибили росіян. Раніше повернулися до роботи десятки магазинів «АТБ» у Сумах й області, на Чернігівщині й Київщині.

Як повідомили в пресслужбі, на початку травня мережа відновить роботу ще трьох магазинів в Києві: на Лісовому проспекті, 28, проспекті Лобановського, 119 і вул. Ушинського. Також на початку травня відновить роботу магазин мережі «АТБ» у селі Щасливе, що розташоване на шляху з Києва до Борисполя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: