fbpx
Сьогодні
19:22 28 Кві 2022

Окупанти після масованого бомбардування знову штурмують "Азовсталь"

У Маріуполі російський агресор продовжує спроби штурму меткомбінату «Азовсталь» після масованого бомбардування підприємства вночі.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі.

«Маріуполь. На зараз. Окупанти з 12.00 закрили доступ в Лівобережному районі від парку "Веселка" та по вул. Пашковського. Місцеві мешканці повідомляють про великий рух техніки в бік Азовсталі та звуки боїв. Окупанти продовжують спроби штурму Азовсталі після масованого бомбардування вночі», – написав Андрющенко.

Раніше він повідомляв, що в Маріуполі російський агресор авіабомбами завалив операційну у військовому польовому шпиталі, який розташований на території меткомбінату «Азовсталь». Серед уже поранених військовослужбовців є загиблі, наново поранені і контужені.

Як повідомлялося, на території меткомбінату «Азовсталь» у Маріуполі перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

Раніше президент рф володимир путін назвав штурм промислової зони Азовсталі недоцільним, наказав главі міноборони сергію шойгу відмінити його і встановити блокаду.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота та мотострілки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: