fbpx
Сьогодні
12:34 27 Кві 2022

Подоляк прокоментував вибухи, що сталися у 3 областях росії: Божественне втручання

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував вибухи у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ

Своє бачення ситуації Подоляк виклав в Telegram.

Він зазначив, події, що сталися у областях росії є "абсолютно природним процесом" та "божественним втручанням у справи грішників".

"Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати.

За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться.

І тому роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока", нагалосив Подоляк.

Зі слів радника Офісу Президента, тепер Бєлгородська, Воронезька та Курська області росії також "починають активно вивчати таке поняття, як "демілітаризація"".

Подоляк зазначив, що великі паливні склади та склади боєприпасів у РФ горять і вибухають з різних причин.

"Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі", підсумував Подоляк.

Довідка.

Як повідомляла Рубрика, губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков 27 квітня повідомив, що о 3:35 він "прокинувся від гучного звуку, схожого на вибух".

Згодом він з'ясував, що в районі села Стара Нелідівка горить склад боєприпасів.

Ще пізніше губернатор Курської області Російської Федерації Роман Старовойт заявив, що в ніч на 27 квітня жителі Курська чули "гупання" – нібито спрацювала протиповітряна оборона.

Також два вибухи зафіксували в одному із мікрорайонів Воронежа в росії.

Нагадаємо, що 26 квітня в Міноборони росії вдруге пригрозили ударами по "центрах прийняття рішень" у Києві у випадку, якщо Україна атакуватиме об'єкти на території РФ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: