fbpx
Сьогодні
15:07 25 Кві 2022

В Україні запустили платформу PetLive.Com.Ua для пошуку втрачених тварин

Дошка оголошень, яка допомагає власникам знайти втрачених тварин в Україні

В Україні з'явилась Дошка оголошень де власник втраченої тварини може знайти свого домашнього улюбленця або розмістити оголошення про те, що тварина втрачена.

На даний момент сервіс покриває такі міста України, як: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Бровари, Бориспіль, Ірпінь, Вишгород, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Чернігів, Херсон, Полтава, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Житомир, Суми, Рівне, Івано- Франківськ, Кам'янське, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Ужгород, Буча, Обухів і Фастів.

Як додати оголошення?

PetLive.Com.Ua

  1. Зайти на сторінку Оголошень – https://petlive.com.ua/kyiv/adv/all 
  2. Натиснути на кнопку "Додати оголошення"
  3. Заповнити поля, які є у формі додавання оголошення і натиснути на кнопку "Добавити"
  4. Після цих маніпуляцій Ваше оголошення буде розміщено в тому місці і в тій категорії яку ви вибрали.

PetLive.Com.Ua

Також люди, які планують завести домашню тваринку, можуть скористатись категорією "У добрі руки" де за допомогою  того ж фільтра вибрати домашнього улюбленця, якому вони будуть дарувати любов і тепло.

Як відфільтрувати оголошення?

PetLive.Com.Ua

Для цього потрібно на сторінці "Оголошень" натистути на кнопку "Фільтр" і вибрати по яким саме параметрам потрібно відфільтрувати оголошення.

Також власники тварин, можуть знайти на платформі людей, які з радістю вигуляють, або перетримають Вашу тваринкку, для цього вам потрібно перейтиу відповідну категорію.

Також на платформі Ви можете знайти заклади такі як Зоосалони, Ветаптеки, Ветклініки, та інші заклади для власників тварин та їх улюбленців.

Платформа постійно вдосконалюється і доповнюється новими функціями, якщо у Вас виникли питання чи пропозиції Ви сміливо можете писати на емейл – [email protected], або в телеграм – https://t.me/PetLiveUA свої запитання чи пропозиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: