fbpx
Сьогодні
12:11 24 Кві 2022

Глава Держтуризму закликала заборонити українським туроператорам діяльність у росії та Білорусі

Голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів виступає за законодавчу заборону українським туроператорам провадити діяльність у РФ і Білорусі

Про це Мар'яна Олеськів заявила в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Наразі ДАРТ разом із компетентними органами складає список туроператорів, які співпрацюють із росіянами або мають кінцевих бенефіціарів у країні-агресорі.

Готуємо низку пропозицій щодо санкцій, які застосовуватимуться до таких гравців туристичного ринку", зазначила голова агенства.

Олеськів наголосила, що з морального погляду для українців узагалі неприйнятно після цієї війни вести будь-який бізнес із РФ.

"Ми маємо законодавчо врегулювати заборону українським туроператорам провадити діяльність у росії та Білорусі", підкреслила глава Держтуризму.

Коментуючи такі законодавчі обмеження у сфері туризму, Олеськів заявила, що не знає, скільки має минути часу та вирости поколінь, щоб українці могли говорити про співпрацю з росіянами.

"Щодо Білорусі, яка начебто з нами не воює, але з її території обстрілюють наші міста та села, – доки там не відбудеться зміна влади, про жодну співпрацю мови не може бути", додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: