fbpx
Сьогодні
17:48 20 Кві 2022

російський генерал, відповідальний за бомбардування Маріуполя, народився в Україні, - ГУР

Бомбардуваннями міста Маріуполя керуває командувач далекою авіацією ВКС зс рф генерал-лейтенант Сергій Кобилаш.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"ГУР МО України здобуло дані на міжнародного злочинця, що народився в Україні, причетний до вбивств мирного населення в Грузії та Сирії, продовжує вірно служити путінському режиму, безпосередньо беручи участь у знищенні рідної землі", – повідомили в розвідці.

Дані на міжнародного злочинця:

"КОБЫЛАШ Сергей Иванович" – командувач далекою авіацією ВКС зс рф, генерал-лейтенант. Бере безпосередню участь у відкритому військовому вторгненні в Україну.

Відповідальний за завдання літаками стратегічної авіації масованих ударів крилатими ракетами по українських містах та об'єктах інфраструктури. Це призвело до значних руйнувань громадянської інфраструктури та жертв серед мирного населення.

Вперше після закінчення Другої світової війни під його керівництвом важкими бомбардувальниками здійснено килимове бомбометання густонаселених територій – міста Маріуполя.

Дані на "КОБЫЛАША Сергея Ивановича", а саме — повна біографія, паспорт, адреса реєстрації, ринкова вартість помешкання (близько 1,5 мільйонів американських доларів), дані (+фото) на дружину та доньку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: