fbpx
Сьогодні
21:02 20 Кві 2022

На території "Азовсталь" переховуються кілька сотень цивільних

Начальник патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін повідомив, що на території заводу "Азовсталь" переховуються кілька сотень цивільних осіб.

Про це Вершинін сказав у коментарі "Суспільному".

"Щодо цивільних, які знаходяться на "Азовсталі". Раніше до активізації бойових дій тут була десь тисяча людей. Нині людей менше, кілька сотень. Але вони із дітьми. Є відео з цього приводу, воно вже транслюється.

Вони в принципі своєю комуною живуть, тобто, якщо вони звертаються за допомогою однозначно їм ця допомога надається. Будь-яке перебування військових із цивільними робить знаходження цивільних військовою ціллю, тому ніхто не тримається разом (військові з цивільними – ред.) Усі живемо у стані дуже жорсткої економії. Але люди тут є і тут є діти. У тому числі тут є сім'ї військовослужбовців. Тобто виходити до кацапів їм взагалі не варіант. Є частина людей, яка каже, що вийде лише в Україну", – сказав він.

За словами Вершиніна, вибухи у місті чути частіше, ніж не чути, обстріли тривають безперестанку.

"Ми рідко НЕ чуємо вибухи. Хер**ть майже завжди, усім. По колу. Тобто, заходить літак, після літака відпрацьовує корабельна артилерія, потім РСЗО (реактивна система залпового вогню — ред.), потім знову літак, який другий баражує поряд, потім знову артилерія. Тут висипається на голову купа всього. Тому обстріл практично постійний", – зазначив він.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: