fbpx
Сьогодні
19:06 19 Кві 2022

Які сфери найкраще розвиватимуться після війни: інвестиційна компанія BGV Group поділилася своїм баченням

English version here

Гранітний кар'єр у Житомирській області. Фото: прес-служба BGV Group Management

Видобування, відбудова країни та благодійність, – великий бізнес поділився баченням перпектив після Перемоги у війні з Росією.

В інтерв'ю у керівництві компанії Геннадія Буткевича BGV Group Management розповіли, що вважають найперспективнішими бізнес-орієнтирами одразу після війни в Україні.

Член ради директорів Сергій Войцеховський виділив дві важливі сфери: відбудова країни та видобування. На думку бізнесмена, вони будуть особливо важливими для України через загарбницькі та руйнівні дії росії сьогодні:

"Після перемоги в Україні однозначно буде розвиватися бізнес, пов'язаний з відбудовою країни. Станом на кінець березня Росія випустила по Україні понад 1 тисячу ракет та зруйнувала десятки міст. Тому у нас попереду відновлення житлового фонду, транспортної інфраструктури, лікарень, шкіл, історичних пам'яток. Роботи тут вистачить всім.

Перспективною буде видобувна галузь. Україні потрібні власні газ, нафта, граніт, пісок, руди та інше. Тому тут наша компанія не змінить курс, продовжить розвивати свої видобувні підприємства і нарощуватиме потужності"

Ми також продовжимо розвивати спорт в Україні. Уже багато років поспіль наш засновник (Геннадій Буткевич, — Ред.) підтримує кінний спорт, бокс, футбол, теніс та багато іншого", – повідомив Сергій Войцеховський у інтерв'ю.

Серед іншого розвиток, на думку бізнесменів, отримає і щебенева галузь, що також допоможе у відбудові країни — особливо, знищеної окупантами інфраструктури та доріг. Зокрема, ще до початку повномасштабного наступу росії компанія оголосила про відкриття відповідного заводу на Житомирщині. Запуск виробництва планується вже зараз – під час війни.

Голова ради директорів компанії Олександр Наумик на прикладі BGV Charity Fund наголосив на розвитку благодійності в країні:

"Після війни ми продовжимо реалізовувати проєкти благодійного фонду. Для цього ми обрали три основні напрями гуманітарної роботи: 

  • співпраця з перинатальними центрами для допомоги найменшим пацієнтам; 
  • підтримка лікарень — закупівля та доставка медикаментів та медичного обладнання; 
  • забезпечення їжею та засобами гігієни вразливих верств населення для уникнення гуманітарних криз в Україні".

Повідомляється, що лише за перший місяць роботи Благодійний фонд BGV разом із партнерами доставили в Україну 115 фур гуманітарної допомоги, а це майже 2300 тонн товарів першої необхідності, медикаментів, питної води, дитячого харчування, засобів особистої гігієни, одягу, кормів для домашніх тварин та багато іншого.

Читайте інтерв'ю повністю: "В умовах війни не існує налагоджених процесів, стратегії, алгоритмів. Щодня все по-іншому", − BGV Group Management.

Нагадаємо, засновник BGV Group та співвласник корпорації "АТБ" Геннадій Буткевич встав до лав тероборони.

Також "Рубрика" писала, як волонтерить український бізнес — детальніше тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: