fbpx
Сьогодні
23:15 15 Кві 2022

Bolt запустив сервіс для замовлення поїздок ще в чотирьох містах України

Компанія Bolt наразі активно допомагає українцям і продовжує розширювати географію свого сервісу. Починаючи з 14 квітня, жителі Дрогобича, Трускавця, Мукачева та Кам'янця-Подільського зможуть  замовити поїздку через додаток Bolt.

Зараз українці особливо потребують сучасних засобів міської мобільності. Тож команда Bolt продовжує дбати про користувачів і відновлює роботу своїх сервісів у містах, які найбільше постраждали від воєнних дій. Так, незважаючи на всі труднощі поточної ситуації, компанія Bolt відновила прокат самокатів у столиці. А у квітні запускає сервіс для замовлення поїздок ще в чотирьох українських містах — Дрогобичі, Трускавці, Мукачеві та Кам'янці-Подільському. 

У тиждень запуску для нових користувачів діятимуть знижки до 25%, а також акція «Запроси друга — отримай знижку на поїздку». Однак це жодним чином не позначиться на заробітку водіїв — компанія Bolt повністю компенсує їм різницю в ціні.

Мінімальна вартість поїздки з урахуванням знижки у Дрогобичі становитиме 34 грн, Трускавці — 34 грн, Мукачеві — 38 грн, Кам'янці-Подільському — 30 грн. 

Bolt запустив сервіс для замовлення поїздок ще в чотирьох містах України

Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити додаток Bolt на смартфон і зареєструвати обліковий запис. Далі треба вказати місце призначення та вибрати категорію автомобіля. Оплатити поїздку можна готівкою, банківською карткою в додатку або ж через сервіс Apple Pay.

Користувачі мають змогу оцінити кожну поїздку, що допомагає формувати рейтинг водіїв і підтримувати високий рівень надання послуги. Середній час очікування авто Bolt становить 5 хвилин. Наразі сервіс для замовлення поїздок Bolt уже доступний у 28 містах України.

«Швидке та безпечне пересування нині має неабияке значення для всіх громадян України. Саме тому ми розширюємо перелік міст, де стануть доступними поїздки Bolt, і прагнемо забезпечити українцям максимальну мобільність. Це дозволить нашим користувачам оперативно вирішувати нагальні справи навіть у цей непростий час», — коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt Сергій Павлик. 

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: