fbpx
Сьогодні
09:55 14 Кві 2022

Наші – в Гаазі: Команда України візьме участь у міжнародних змаганнях для ветеранів

English version here

ІгриНескорених

Команда "Ігор нескорених – Україна" прилетіла до Гааги, де найближчі 10 днів братиме участь у міжнародних мультиспортивних змаганнях для поранених військовослужбовців та ветеранів

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук пресслужби Генштабу ЗСУ.

Як зазначають, більшість учасників збірної та команди забезпечення – діючі військовослужбовці, які стоять на захисті нашої держави в Збройних Сила України, Територіальна оборона ЗС України, Національна гвардія України та інших структур сектору безпеки і оборони України.

"Однак сьогодні вони – не тільки наша гордість та опора, а й спортивні дипломати, які вкотре розкажуть всьому світу правду про війну в Україні від першого лиця.

На жаль, у тісній Інвіктус спільноті є втрати, які болять.

Серед них – Дмитро Сидорук, ветеран і тренер нашої команди зі стрільби з лука, який загинув вісім днів тому. Також із нами немає Юлії Паєвської – нашої посестри і учасниці збірної, яка досі перебуває в полоні російських окупантів.

Ми знаємо, як важко нашій команді далося рішення взяти участь у змаганнях у такий складний період для України. Але знайте, хлопці, ми з вами! З вами вся Україна!", зазначено у повідомленні.

Рубрика:
Спорт Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: