fbpx
Сьогодні
11:01 10 Кві 2022

Оператор Gaz System Польщі передав Оператору ГТС України комп'ютерну техніку та генератори

Польський оператор GAZ-SYSTEM S.A. передав Оператору ГТС України 13 генераторів різної потужності та комп'ютерну техніку

Про це повідомляє прес-служба ОГТСУ.

"Польща завжди була одним з ключових партнерів України та залишається з нами в ці важкі часи. Наші польські колеги – оператор GAZ-SYSTEM S.A. – передали Оператору ГТС України 13 генераторів різної потужності та комп'ютерну техніку.

У разі пошкодження електромереж і знеструмлення наших інфраструктурних об'єктів зазначені генераторні агрегати дозволять автономне отримання електричної енергії.

Це допоможе фахівцям ОГТСУ якомога оперативніше проводити ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених виробничих об'єктах ГТС.

Крім того, наші ГРС зможуть і надалі забезпечувати безперебійний транзит газу до наших споживачів", зазначають у повідомленні.

"Тож, фактично колеги із Gaz-System опосередковано долучилися до газопостачання в будинки та підприємства українців", наголосили в Операторі ГТС.

Комп'ютерне обладнання та генератори будуть направлені в регіональні підрозділи центрального та східного регіону, де об'єкти ОГТСУ зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів російських окупантів і бойових дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: