fbpx
Сьогодні
PR 16:36 06 Кві 2022

Чохол для iPhone 12: корисні поради щодо вибору аксесуарів

Купуючи смартфон, багато користувачів відразу ж звертають увагу на аксесуари, які можуть стати в нагоді при роботі з гаджетом. Наприклад, гарнітура дозволяє слухати музику або відповідати на дзвінки в режимі Hands Free, підставка знадобиться для комфортної роботи або перегляду відео. Але найбільш популярними серед аксесуарів є чохли, які служать для захисту і підвищення естетичної привабливості пристроїв. Фахівці інтернет-магазину «Стилус» підготували оглядову статтю, яка допоможе підібрати чохол для iPhone 12.

Різноманітність дизайну

Навіщо потрібний чохол? Такий аксесуар захищає поверхню телефона від появи подряпин, сколів та інших механічних пошкоджень. Тому при виборі необхідно звертати увагу на заявлені параметри, щоб потім Айфон не ковзав усередині кофру.

Виріб повинен підкреслювати презентабельність та привабливість пристрою. Більшість моделей відрізняються лаконічним дизайном. Проте зустрічають і оригінальніші екземпляри, наприклад, доповнені цікавими принтами або написами. До уваги покупців пропонуються варіанти чорного, сірого, червоного, синього, золотистого, сріблястого, бежевого, фіолетового та інших відтінків.

За конструктивним типом виділяють декілька варіантів чохлів для iPhone 12:

  • накладка — закриває задню поверхню гаджета від появи подряпин;
  • бампер — розміщується по боковому торцю, попереджає пошкодження кутів;
  • чохол-книжка, або фліп — телефон повністю закритий від пошкоджень;
  • чохол-гаманець — відрізняється від «книжки» наявністю кишеньок для грошей, банківських карток.

Чехол для iPhone 12

Матеріали виготовлення

Наступний етап вибору — матеріал. Від якості міцності задіяного матеріалу залежить термін експлуатації чохла. Популярними виступають наступні зразки:

  • шкіра (натуральна, штучна, екошкіра);
  • поліуретан та полікарбонат;
  • гіпоалергенний силікон;
  • термостійкий арамід;
  • високоміцний кевлар;
  • ударостійке скло тощо.

При цьому найбільш затребуваними вважаються металеві, пластикові та силіконові чохли. Перші відмінно протистоять ударним навантаженням, другі відрізняються доступною ціною. Силіконові чохли називають класикою, оскільки такі аксесуари купують найчастіше. Вироби приємні на дотик, міцні, еластичні, представлені в широкій палітрі кольорів та різноманітності дизайнів.

Замовити чохол для iPhone 12 та інших моделей можна в інтернет-магазині Stylus.ua. В асортименті представлений великий вибір варіантів за вигідними цінами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: