fbpx
Сьогодні
08:00 03 Кві 2022

Командири загарбників відмовляються воювати, росія почала агітувати цивільне населення, - Генштаб

Генштаб Збройних сил України повідомляє про відмову воювати командирів російської армії, а також двох батальйонно-тактичних груп

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу Генштабу ЗСУ.

"За наявною інформацією, морально-психологічний стан особового складу противника та рівень мотивації залишається на вкрай низькому рівні.

Командири різних рівнів 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу відмовляються від участі в бойових діях.

Крім того, військовослужбовці масово пишуть рапорти на звільнення.

Особовий склад 2-х батальйонно-тактичних груп 4-ї військової бази зі складу 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу відмовились брати участь у бойових діях на території України.

Сплановано їх повернення до пунктів постійної дислокації", зазначено у повідомленні.

Як наголошують військові, для поповнення втрат особового складу російське керівництво почало здійснювати агітацію цивільного населення щодо вступу до лав збройних сил.

Продовжуються систематичні випадки порушення вимог Міжнародного гуманітарного права щодо ведення війни.

Російські окупанти продовжують розміщувати озброєння та військову техніку у безпосередній близькості до житлової інфраструктури населених пунктів, здійснюють насильство стосовно місцевих жителів, займаються мародерством та пограбуваннями.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: