fbpx
Сьогодні
11:15 31 Бер 2022

Зло може миттєво здолати будь-яку відстань і зруйнувати ваші життя: Зеленський звернувся до народу Австралії

English version here

Президент України Володимир Зеленський звернувся до австралійського народу та політиків

Про це інформує Рубрика, посилаючись на відеозвернення Зеленського.

"Відстань між нашими державами – тисячі кілометрів. Нас із вами розділяють моря й океани, території десятків інших країн, часові пояси.

Але цієї відстані просто не існує для жорстокості й хаосу, які Росія принесла на схід Європи, у регіон наших Чорного та Азовського морів, на українську землю.

Усе, що відбувається в нашому регіоні через російську агресію і що руйнує життя наших людей, уже стало реальною загрозою і для вашої держави, для ваших людей.

Бо така природа зла – воно може миттєво здолати будь-яку відстань і будь-які бар'єри. І зруйнувати життя", наголосив президент.

Президент Володимир Зеленський закликав Австралію підтримувати Україну, карати Росію санкціями та брати участь у відбудові України – наприклад,міст на півдні.

За його словами, глобальну безпеку можуть забезпечити лише спільні зусилля.

"Немає іншого шляху гарантувати глобальну безпеку, ніж примусити Росію до тиші, примусити до миру. Відповідальність за усе, що зроблено нею проти глобальної безпеки, важлива.

Держава, яка не цурається ядерного шантажу, повинна одразу отримати такі санкції, які продемонструють, що шантаж має руйнівні наслідки для шантажиста.

Також потрібен дієвий інструментарій, щоб притягнути до відповідальності будь-яку державу, яка блокує морські торговельні шляхи, щоб навіть спокуси не виникало робити море мертвим.

Зараз таких інструментів у світу немає. Лідерство Австралії може бути незамінним у модернізації глобальної архітектури безпеки і укріпленні антивоєнної коаліції, яка працює над поверненням миру в Україну", підкреслив Зеленський.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: