fbpx
Сьогодні
07:55 31 Бер 2022

У Генштабі заявили, що росія на окупованих територіях намагається сформувати органи влади

Керівництво РФ готується формувати на тимчасово окупованих територіях свої окупаційні органи влади

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресцентр Генштабу.

Там зазначили, що у Росії відбирають співробітників силових структур, прокуратур та судів, яких в подальшому направлять в Україну.

"На Херсонщині для створення на території області чергової псевдореспубліки "працюють" співробітники ФСБ, 652-ї групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го головного управління Генштабу РФ.

Їхня робота полягає в тому, щоб проводити так звану "роз'яснювальну роботу" з місцевими органами влади та населенням. Вони показують відеосюжети з підставними особами", – наголосили у пресцентрі.

Також військові повідомили, що окупанти дедалі більш деморалізовані.

У підрозділах 60-ї окремої мотострілецької бригади 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу, у зв'язку з невиконанням наказу щодо ведення бойових дій від посад усунули двох командирів взводів.

У з'єднаннях та частинах Балтійського флоту, зокрема 79-ї окремої мотострілецької бригади 11-го армійського корпусу – численні відмови від служби та небажання підписувати контракти "строковиками".

До того ж, на території Білорусі переміщується військова техніка ЗС РФ.

На залишених ворогом територіях Київської області – непоодинокі випадки мінування території та будівель місцевих жителів.

ЗСУ продовжують оборонні операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. На всіх напрямках противник успішно стримується, на окремих – наші війська здійснюють успішні контратаки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: