fbpx
Сьогодні
14:42 31 Бер 2022

Близько 80 мільйонів людей у всьому світі переглянули телемарафон Save Ukraine

English version here

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar у прямому ефірі переглянуло близько 80 млн людей у всьому світі

Як передає Рубрика, про це повідомило у Фейсбуці Міністерство закордонних справ.

У міністерстві зазначили, що у межах марафону наразі зібрано понад 40 млн гривень.

Нагадаємо, що 27 березня, на базі польського телеканалу TVP, більш ніж 30 телеканалів з усього світу синхронно транслювали міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar.

У межах двогодинного ефіру політичні лідери, музиканти, митці, громадські активісти, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступили на підтримку України та закликали зупинити жорстоку війну РФ.

"Сумарно прямий ефір телемарафону переглянуло близько 80 млн людей по всьому світу", наголосили в МЗС.

До, під час та після телемарафону відбувався збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням рф на територію України.

"Загалом станом на 30 березня в межах марафону на рахунок Міністерства соціальної політики України вдалося зібрати понад 40 млн грн. Телеканали деяких країн показували телемарафон в повторі зі своїми субтитрами, відповідно збір коштів ще триває", зазначили українські дипломати.

Кулеба наголосив, що телемарафон обʼєднав сотні тисяч людей на площах і мільйони — перед телеекранами, аби послати РФ чіткий сигнал: "Україна не одна. Світ з Україною. Україна неодмінно переможе".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: