fbpx
Сьогодні
14:18 29 Бер 2022

У Міноборони Республіки Білорусь заявили, що розпочали нові військові навчання

У Білорусі повідомили, що у період з 29 по 31 березня проводиться спільний захід оперативної підготовки з органами управління технічним забезпеченням – спільне штабне тренування

Про це повідомляє Міноборони Білорусі.

Як зазначили у відомстві, актуальність навчань обумовлена ​​"необхідністю завершення планування технічного забезпечення.

А також удосконалення злагодженості органів військового управління при організації технічного забезпечення та підготовкою до командно-штабного навчання Збройних сил".

На навчаннях планується "підвищення практичних навичок посадових осіб у прийнятті рішень, плануванні застосування підпорядкованих сил та засобів".

Про місце, де будуть відбуватимуться навчання – невідомо.

Нагадаємо, що 12 березня у Білорусі заявили, що відправлять до кордону з Україною 5 батальйонно-тактичних груп на заміну військових, які перебувають там зараз.

Як зазначається, наразі на південному кордоні Білорусі разом з прикордонниками перебувають п'ять батальйонно-тактичних груп.

Від імені начальника генштабу Збройних сил, першого заступника міністра оборони генерал-майора Віктора Гулевича повідомляють, що "з метою недопущення проникнення на територію РБ з боку України різних націоналістичних збройних формувань, нелегальної доставки зброї, боєприпасів і вибухових речовин".

А 21 березня Білорусь повідомила про відведення десантників від українського кордону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: