fbpx
Сьогодні
17:09 28 Бер 2022

У Генічеську окупанти викрали депутата від партії "Слуга народу"

Фото: Reuters

Керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрій Соболевський заявив, що в Генічеську Херсонської області окупанти викрали депутата Генічеської ради від партії "Слуга Народу" Олексія Коновалова.

"Сьогодні близько 10:00 години Олексій Коновалов разом із дружиною рухалися на авто у напрямку с.Генічеська Гірка – Генічеськ. На посту окупантів, що біля зруйнованого мосту, відбулася перевірка документів", – йдеться в повідомленні.

За його словами, військові РФ мають при собі списки цікавих їм осіб.

"Олексій Коновалов був в списках, тож його було затримано та перевезено до Вищого професійного училища 17, м.Генічеськ. Зв'язку із депутатом немає. Дружина лишилася на місці, її не чіпали", – зазначив Соболевський.

Олексій Коновалов є директором КП «Комунсервіс» у с.Щасливцеве. На ньому є відповідальність за функціонування нормальної життєдіяльності громади і розв'язання багатьох гуманітарних питань.

Соболевський підкреслив, що є інформація щодо можливого викрадення голови Голої Пристані Олександра Бабіча, та голови Каланчака Світлани Фоміної. Інформація уточнюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: