fbpx
Сьогодні
14:38 27 Бер 2022

У Генштабі повідомили, що на території Білорусі відбувається ротація російських військ

Триває переміщення підрозділів російської федерації на територію білорусі для ротації підрозділів, що зазнали суттєвих втрат

Як передає Рубрика, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

Як зазначили у штабі, у Білорусі також відбувається посилення наявних угруповань, поповнення запасів продовольства, палива та боєприпасів, організації евакуації поранених і хворих.

Частина підрозділів збройних сил білорусі продовжує перебувати на полігонах.

На Поліссі ворог під прикриттям вогню артилерії та авіації продовжує закріплюватися на досягнутих рубежах, готується до проведення ротації підрозділів.

На Сіверському напрямку загарбники продовжують блокаду Славутича, не полишаюь спроб взяти під контроль Чернігів. В районах Лук'янівки та Рудницького противник зазнав втрат та відійшов.

На Слобожанському напрямку війська рф намагаються здійснити перегрупування в районі Сум. Поблизу Харкова зосередив зусилля на поповненні поточних втрат.

На Донецькому напрямку окупаційні підрозділи намагаються захопити Попасну, Рубіжне, Сєвєродонецьк та Маріуполь. Успіхів не мають. Здійснили невдалу спробу штурму Красногорівки. Зазнали втрат, відійшли.

У Таврійському операційному районі загарбники силами росгвардії продовжують боротьбу з осередками спротиву на тимчасово зайнятій території.

Українські воїни продовжують ефективне протистояння російським загарбникам, відбивають ворожі атаки та поступово звільняють тимчасово зайняті ворогом території на окремих напрямках.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: