fbpx
Сьогодні
08:50 25 Бер 2022

У Рубіжному на Луганщині окупанти годинами не припиняють обстріли, є жертви

English version here

Протягом ночі проти 25 березня російсько-окупаційні війська руйнували будинки в Рубіжному Луганської області. Попередньо відомо про двох загиблих, але їх може бути більше.

Про це повідомив голова ОДА (ОВА) Сергій Гайдай.

«Жертв може бути більше, бо палає повсюди, і в деяких місцях через непритишні обстріли рятувальники почали розбирати завали пізніше. Росіяни не припиняють спроб окупувати місто — йдуть на все, вбиваючи мирних громадян», — каже посадовець.

За його словами, у місті, як і по всій країні, не вистачає пожежників на таку значну кількість одночасних займань. Так, учора сталася 21 пожежа у житлових будинках.

«Вони намагаються встигнути всюди, скоріше розібрати завали, дістати людей, але дуже часто росіяни вогонь не припиняють годинами», — додав він.

Сьогодні вночі, за попередніми даними, після розірвання снарядів полум'ям охопило три житлових будинки в центрі Рубіжного.

За учорашню добу в Сєвєродонецьку та Рубіжному загинули п'ятеро людей, ще вісім поранених (у цих містах та в Лисичанську), врятовано 18 жителів області. Пошкоджено 32 об'єкти — 7 багатоквартирних та 9 приватних будинків, школа та кінотеатр в Сєвєродонецьку, господарчі споруди, гаражі, інфраструктура.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: