fbpx
Сьогодні
08:57 23 Бер 2022

В Україні російським пропагандистам Скабєєвій та Кісельову прокуратура оголосила підозри

Фото: Вести.ру

Прокуратура і поліція України оголосили підозру у посяганні на територіальну цілісність України кремлівським пропагандистам Ользі Скабєєвій та Дмитру Кісельову

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук генеральної прокурорки Ірини Венедіктової та кіберполіцію.

"Коротко інформую вас про те, що у Дмитра Кісельова та Ольги Скабєєвої свіжий процесуальний статус – підозрювані", повідомила на своїй сторінці Венедіктова.

За українським законодавством головним рупорам Кремля Ользі Скабєєвій та Дмитру Кісельову може загрожувати довічне позбавлення волі.

У той час, коли російські військові цинічно вбивають мирних українців, бомбардують міста і села, прокремлівські "журналісти" продовжують вести гібридну війну на інформаційному фронті.

"Співробітники кіберполіції виявили відеоматеріали загальною тривалістю більше 40 годин, на яких є висловлювання вказаних осіб щодо виправдання військової агресії проти українського народу.

А також ганебного викривлення фактів у новинних матеріалах та приховування військових злочинів РФ відносно мирних громадян України, повалення конституційного ладу в Україні та захоплення влади", ідеться в повідомленні кіберполіції.

Працівники кіберполіції опрацювали всі наявні відкриті джерела інформації та зібрали доказову базу.

Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: