fbpx
Сьогодні
21:30 22 Бер 2022

Сервіс Glovo запустив послуги, що доступні на території усієї України

Фото Reuters

Під час війни компанія Glovo запустила нові послуги у додатку, які доступні для користувачів на території усієї України.

Компанія Glovo продовжує вдосконалювати роботу сервісу та розширювати можливості всіх учасників платформи – користувачів додатку, кур'єрів і партнерів. Відтепер користувачам додатку Glovo на території усієї України доступні нові опції: зробити внесок до благодійних фондів і замовити медичні онлайн-консультації. 

"До війни наш сервіс більше був сфокусований на вертикалі доставки з ресторанів, супермаркетів, аптек, магазинів. Ми відновили роботу на другий день війни, адже можемо допомагати та підтримувати тут і зараз усіх, хто потребує доставки товарів першої необхідності. Тепер ми адаптували нашу платформу до реалій сьогодення, зробивши додаток доступним не лише в тих містах, де діє кур'єрська доставка, але й на території всієї країни. Тепер користувач Glovo кожного куточку України може отримати консультацію лікаря телефоном або задонатити до фонду та гуманітарної організації," – розповів Дмитро Расновський, генеральний менеджер компанії Glovo у Східній Європі і Центральній Азії.

На усій території України для користувачів додатку Glovo тепер доступні два баббли "Допоможи Україні!" та "Здоров`я" у новому форматі. 

Сервіс Glovo запустив послуги, що доступні на території усієї України

Сервіс Glovo запустив послуги, що доступні на території усієї України

У бабблі "Допоможи Україні!" можна зробити внесок до фонду "Повернись живим" або Товариству Червоного Хреста України. Розмір внеску варіюється від 10 грн до 10 тисяч гривень. Щоб зробити донат необхідно обрати розмір внеску та підтвердити замовлення. Після підтвердження, суму буде списано з платіжної картки користувача. 

У бабблі "Здоров'я" доступні дві опції замовлення медичних онлайн-консультацій. Опція "Медичні послуги" має інформаційний характер та містить контактні телефони лікарів різного профілю, які надають безкоштовні консультації. У переліку лікарів представлені: терапевт, кардіолог, гастроентеролог, пульмонолог, ревматолог, рентгенолог, ендокринолог, нефролог. Для того, щоб зателефонувати лікарю його номер потрібно скопіювати з додатку до опції набору номеру у своєму телефоні. 

Опцію "Онлайн-консультації" сервіс Glovo запустив у партнерстві з Universum Clinic, фахівці якої надають медичні консультації. У переліку доступні лікарі різних напрямів: гінеколог, лор, ендокринолог, уролог, психолог, невролог, хірург, терапевт. Щоб скористатися послугою потрібно обрати лікаря, сплатити послугу через додаток і почекати на дзвінок від лікаря. Запити на онлайн-консультації опрацьовуються у порядку черги. Медичне заключення на основі консультації користувач отримає у зручний для себе спосіб – у месенджері або на пошту.

Сервіс Glovo запустив послуги, що доступні на території усієї України

Сервіс Glovo запустив послуги, що доступні на території усієї України

Glovo – мультикатегорійний сервіс, який має на меті зробити міста доступними для споживачів, дозволяючи їм отримати будь-який продукт чи послугу за запитом менш ніж за годину. Щоб розпочати користуватися сервісом Glovo, необхідно завантажити додаток з App Store або Google Play на свій смартфон, створити обліковий запис, додати платіжну картку та визначитися із замовленням або послугою. Користувачами додатку Glovo можуть стати лише повнолітні особи

Стежте за новинами Glovo в Instagram або дайджесті, щоб швидко отримувати новини про можливості разом із сервісом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: