fbpx
Сьогодні
08:05 20 Бер 2022

"Захищатиме країну до самого кінця". Олена Зеленська зізналася, що боїться за свого чоловіка

Фото: Vogue

Перша леді України зізналася, що боїться за свого чоловіка, президента України Володимира Зеленського, наголосивши, що він буде «захищати країну до кінця».

У розмові з журналістами ABC News Олена Зеленська зазначила, що зараз це почуття страху знайоме майже кожній жінці, чий чоловік бореться із російськими окупантами.

«Як і всі жінки в Україні, я боюсь за свого чоловіка. Я також знаю, який він сильний і витривалий. Він любить нашу країну, нашу Батьківщину, любить свій народ, свою сім'ю, мене. І я знаю, наскільки сильні ці почуття. Тому він захищатиме все це до кінця», — повідомила Зеленська.

олена зеленська

У розмові з журналістами Зеленська також закликала зупинити війну, наголосивши, що сьогодні «слів співчуття вже недостатньо». Перша леді вкотре звернулася до НАТО з вимогою закрити небо чи принаймні надати військовим літаки для його захисту.

Відомо, що Зеленська поговорила з американськими журналістами по WhatsApp з міркувань безпеки, оскільки вона та її діти залишаються у невідомому безпечному місці.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення в Україну президент Володимир Зеленський заявив, що для російських загарбників він — мета номер один. А його сім'я, за словами голови держави, мета номер два.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: