fbpx
Сьогодні
10:16 18 Бер 2022

На 18 березня заплановано відкрити 9 гуманітарних коридорів, - Верещук

English version here

Сьогодні, 18 березня в Україні запрацюють дев'ять гуманітарних коридорів для евакуації населення

Про це повідомляє віце-прем'єр, міністр реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук.

  • Донецька область

З Маріуполя до Запоріжжя. Зелений коридор відкритий за маршрутом Маріуполь – Мангуш – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя

"Продовжується рух бензовозу з Василівки для дозаправки приватного транспорту, яким виїжджають люди. Тим, хто іде пішки, організована допомога в м. Мангуш", – зазначила Верещук.

  • Сумська область

З Сум, Тростянця, Лебединого, Конотопа, Краснопілля, Великої Писарівки евакуаційні автобуми прямуватимуть до Полтави.

Тростянець – Суми – Голубівка – Вільшана – Недригайлів – Коровинці – Ромни – Андріяшівка – Лохвиця – Лубни – Полтава. За маршрутом можливий рух в колоні приватного автотранспорту разом з автобусами.

Велика Писарівка – Охтирка – Хухра – Котельва – Полтава. Можливий рух в колоні на особистому транспорті разом з автобусами.

Краснопілля – Верхня Сироватка – Суми – Голубівка – Вільшана – Недригайлів – Коровинці – Ромни – Андріяшівка – Лохвиця – Лубни – Полтава. Можливий рух в колоні на особистому транспорті разом з автобусами.

Суми – Голубівка – Вільшана – Недригайлів – Коровинці – Ромни – Андріяшівка – Лохвиця – Лубни – Полтава. З Сум евакуація на приватному автотранспорті. З Лохвиці будуть відправлені автобуси для евакуації.

Лебедин – Штепівка – Недригайлів – Коровинці – Ромни – Андріяшівка – Лохвиця – Лубни – Полтава. Рух на приватному автомобільному транспорті в колоні автобусів.

Конотоп – Шевченкове – Хмелів – Ромни – Андріяшівка – Лохвиця – Лубни – Полтава

  • Харківська область

Планується гуманітарний вантаж до Балаклеї та Ізюма на Харківської області. Верещук також додала, що також на завтра, 19 березня, планують доставку допомоги до міст Херсонської і Луганської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: