fbpx
Сьогодні
18:55 18 Бер 2022

"Гадяцьке сафарі": на півночі Полтавщині мисливці відібрали у ворога 10 танків та іншу техніку

English version here

Після зіткнення з українськими військовими на півночі Полтавщини частина загарбників тікає. На ворога починають "полювання" місцеві мисливці, які уже відібрали більше 10 ворожих танків, іншої техніки, а також кулемети й автомати.

Про це повідомляють у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації.

"На півночі області відбуваються бої з російськими окупантами, мова про охтирський напрямок. Крім того, продовжується так зване "гадяцьке сафарі" – мисливці вже не тільки з рушницями «полюють», а й відібрали в окупантів кулемети й автомати, а також більше 10 танків та іншу техніку. Вона передана Збройним силам України, відремонтована й уже працює на нашу армію", – розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

За його словами, до лав тероборони в області залучені близько 15 тис. людей.

"Хто не потрапив до Збройних сил, зокрема й ТрО, мають продовжити працювати. Економічний фронт також дуже важливий. Полтавщина нині тилова область, тому маємо тут забезпечити ефективну роботу економіки", – додав Лунін.

Начальник ОВА також зазначив, що до лікарень Полтавської області із Сумщини й Харківщини потрапили більше 500 поранених бійців і цивільних. Їм надано повну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: