fbpx
Сьогодні
16:48 17 Бер 2022

"Я волонтерю вдома. Хлопці приходять митися, пратися. Я їм віддаю вже чисту білизну": 84-річна Ада Роговцева розповіла, як допомагає українській армії

English version here

Українська акторка Ада Роговцева зараз перебуває в Україні і активно займається волонтерством. У своєму будинку вона організувала "повноцінний штаб", куди захисники приходять помитися, випрати одяг та поїсти домашньої їжі.

Детельніше про це знаменитість розповіла в ефірі національного телемарафону.

"Я не можу відсторонитися, нічого не робити. Я волонтерю в хаті. Хлопці приходять митися, пратися. Я їм віддаю вже чисту білизну. Вони приносять в пакетику мокрі шкарпетки, то я їм з такою радістю віддаю ці чисті шкарпетки. Я їх годую. Поки у мене щось було, то варила своє. А тепер мені приносять – суп стоїть, каша, картопля, все готове. Вареників сьогодні передали. Я слідкую, щоб вони, як зайшли до хати, їм було і чисто, і ситно", – сказала Роговцева.

Ада Роговцева

Акторка зізналася, що коли руки чимось зайняті, то стає не так страшно і час летить набагато швидше. Крім того, вона додала, що "навчилася ненавидіти".

"Коли ти цілий день працюєш, то не страшно, і час летить швидко. Я пишаюся тим, що наші люди на фронті – це мужній і прекрасний народ. Моя дочка і невістка зараз волонтерять – вони дуже допомагають нашим людям. Особисто мені зовсім не страшно – я народилася оптимісткою, і в останні роки в мені народилися нові якості. Я навчилася ненавидіти, і я справді ненавиджу вбивць. Ненавиджу людей, які піднімають автомат на дитячі лікарні, дітей та жінок", – пояснила вона.

"Нам усім зараз щось говорити дуже важко. Короткі слова не хочуть виходити. Тільки почуття ненависті. Тільки почуття, щоб справедливість була встановлена. Щоб була правда на моїй українській землі", – додала Роговцева.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: